Laden...

Verbeeld Je Buurt

Hollands Veld

In het Hollands Veld blijft heel wat publieke ruimte onbenut. We bekeken samen met jullie, buurtbewoners, hoe jullie die ruimte kunnen innemen en samen vorm kunnen geven. Dit leidde tot enkele ideeën rond de publieke ruimte van Holland Veld. Vandaag krijgen jullie - via het gebruik van deze online tool - de kans om samen met ons na te denken welke van de bedachte ideeën jullie het meeste aanspreken. Van die ideeën maken we later tijdelijke installaties, waarvan sommige een permanent karakter kunnen krijgen in een samenwerking tussen stad en de burgers.

De vraag omtrent dit project gaat uit van Avansa, Architectuurwijzer, met de steun van UHasselt en binnen het kader van Tournée Locale.

Hoe de tool gebruiken?

 

Via deze tool kan je dus een wandeling volgen langs verschillende plekken de Hollands Veld - wijk. Deze open plekken werden alvast op een kaart aangegeven. Je kan dan op deze verschillende plekken reageren (via tekst, audio of beeld), zodat wij weten wat je vindt van de plek en mogelijke ingrepen om de plek aangenamer te maken.

 

Hoe ga je te werk?

Zet de locatievoorzieningen aan van je toestel. Als je de eerste keer de tool gebruikt, moet je eerst bovenaan registreren. Je kan kiezen om hier anoniem of als persoon met naam, een woordje uitleg (bio) en foto te verschijnen. Als je hier al bent geweest, kan je ineens bovenaan aanmelden.

 

 

Achteraf

 

Laat jouw gegevens (e-mailadres) wanneer je het ziet zitten dat wij jou achteraf contacteren voor een (groeps)gesprek over jouw appreciatie van bepaalde gebouwen of andere elementen.


Routes:

De plekken in de wijk