Laden...

Kerkhofstraat


Officiƫle locatie

MET DE FIETS NAAR DE VOETBAL

KFC Paal-Tervant is best wel een grote club. En toch ligt ze relatief afgelegen. De meeste clubleden komen met de auto. Dat genereert heel wat (auto)mobiliteit. Tegelijk bieden de sportterreinen weinig meerwaarde voor de omliggende wijk, want je mag er als particulier niet op.

- Gesprekken sleutelfiguren 21 april 2022

Plaatsbeoordelingen

Reactie

place_alot

Hiermee moeten we ook oppassen, want er komt dan nog steeds zwaar verkeer door van het bedrijf dat achter Tervant ligt!

woensdag 8 juni 2022 13:54 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_exist

Aan de overkant van de parking van de voetbal is een trage en groene weg die aansluit op de zijweg van de nieuwe brug, hier kan je ook gemakkelijk onder de brug doorgaan. Deze biedt misschien opportuniteiten voor kinderen veilig en te voet naar de voetbal te brengen zonder dat ze de drukke weg over moeten.

woensdag 8 juni 2022 13:53 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_alot

De nieuwe parking aan de voetbal is wel een vooruitgang.

woensdag 8 juni 2022 13:52 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_exist

Momenteel is er geen verbinding tussen de 2 naast elkaar liggende organisaties (voetbal & scouts), wat jammer is. Misschien kan er gekeken worden naar een gedeeld gebruik van zaken zoals parking, speelruimte,.. ? Tijdens werken een tijdje geleden was de toegang naar de scoutslokalen geblokkeerd. Toen werd er tijdelijk met de voetbal een overeenkomst gemaakt om de ingang van de scoutslokalen via het voetbalterrein toe te staan.

woensdag 8 juni 2022 13:52 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_like

Het is een erg onveilige plek om over de Beverlosesteenweg over te steken (te voet of met de fiets). Jammer, want de voetbal en de scouts liggen aan de overkant. Vele ouders nemen hierdoor de auto om hun kinderen te brengen, wat nog meer verkeersproblemen oplevert.

woensdag 8 juni 2022 13:52 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_alot

KFC Paal-Tervant en de lokalen van de scouts hebben beiden hun ingang in de Piloonstraat. Tijdens drukke momenten van de voetbal zijn er veel parkeerproblemen omwille van de smalle straat waar al het verkeer door moet.

woensdag 8 juni 2022 13:51 door Wandeling 3 mei 2022