Laden...

Afsluiting Tervantstraat van Scheepvaartstraat


Officiƫle locatie

TERUG RUST IN HET DORP

Plaatsbeoordelingen

Reactie

place_alot

Op deze plek langs het kanaal en fietsroute komt het nieuwe monument ter ere van de nieuwe brug en Tervant. Uit de oude stalen brug werd er een reuze 'T ' geslepen. Deze zal een plek krijgen langs het kanaal met daarnaast enkele bankjes als rustplek voor fietsers en wandelaars.

donderdag 9 juni 2022 17:44 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_exist

Ik durfde vroeger door het dorp niet op de weg te fietsen met mijn kinderen. Het zware verkeer dat de dorpskern gebruikte als sluipweg maakte de verkeerssituatie veel te onveilig. We willen deze afsluiting dus graag behouden en daarmee ook de rust en veiligheid!

woensdag 8 juni 2022 13:36 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_exist

Er is niet overal een degelijk en bewandelbaar voetpad voorzien, zeker niet voor oudere mensen die zich met een rollator moeten verplaatsen. Maar nu de weg afgesloten is, is het hier veel rustiger in de dorpskern waardoor ze veiliger op de weg kunnen wandelen.

woensdag 8 juni 2022 13:35 door Wandeling 3 mei 2022

Reactie

place_not_exist

Momenteel is de dorpskern volledig afgesloten van het verkeer van de scheepvaartstraat o.w.v. de heraanleg van de brug. Dit heeft een veiligere en rustige omgeving gecreƫerd in de dorpskern. Vroeger was er erg veel hinder van zwaar vrachtverkeer en sluipverkeer. De kinderen kunnen nu weer veilig naar buiten komen en fietsen, de buurt zou graag de volledige afsluiting behouden.

woensdag 8 juni 2022 13:35 door Wandeling 3 mei 2022